Over mij

Jaimy Schenk

Hi, Ik ben Jaimy. Ik ben 30 jaar, getrouwd en mama van 2 prachtige dochters, met een passie voor alles rondom interieur en online ondernemen.

Mijn verhaal

Samen met mijn man en 2 dochters hebben wij in 2021 een woning gekocht om deze volledig te strippen. We hebben muren verwijderd, plafonds vervangen, vloeren veranderd, etc.. Inmiddels is het weer een volwaardige woning en een super fijn thuis voor ons gezin. Van nature ben ik adviseur, gevraagd èn ongevraagd.. Na 10 jaar als adviseur werkzaam te zijn geweest in Human Resources, was het de hoogste tijd voor verandering!


Mijn missie

Wanneer je start met jouw interieur onderneming komt er heel veel op je af. Waar begin je? Wat is een sterk aanbod? Hoe kom je aan klanten? Strategie wat?!

Ik heb dit zelf ook zo ervaren, en ik kon heel moeilijk de juiste begeleiding vinden. Business coaches en opleidingen zat.. maar binnen onze branche?

Het is dan ook mij missie om er voor jou te zijn! Ook als je al enige tijd ondernemer bent en echt toe bent aan die volgende stap. Je hoeft het niet alleen te doen!

Elke ondernemer loopt wel eens vast. Dát zijn de momenten dat ik jou vooruit ga helpen! Ik motiveer, inspireer en laat je in actie komen om echt die volgende stap te zetten (en niet alleen te bedenken en het vervolgens niet te doen…).
Met mijn ervaring als interieurstyliste, weet ik waar jij dagelijks tegenaan loopt en misschien wel mee struggled. 

Ik coach direct en praktisch, we gaan ALL-IN of we gaan niet!

Samen behalen we jouw doelen en zetten we je business neer zoals je deze in gedachten had toen je startte met ondernemen.

Bekijk snel de mogelijkheden voor interieurprofessionals.

Meer over mij?

Op mijn Instagram krijg je heel veel tips, inzichten in inspiratie over jouw business.
Meer weten over marketing en het ondernemersvak? Beluister mijn podcast!

Let’s get in Touch!

Liefs, Jaimy

Business coach interieur

Review

Jaimy is absoluut iemand die je verder gaat helpen. Ze heeft mij al vele bruikbare adviezen gegeven. Met haar creativiteit en energie weet ze mij altijd weer te motiveren om toch bepaalde stappen te zetten. Haar Touch Professional Traject is helemaal gericht op interieurprofessionals. Dit traject pakt echt alle onderwerpen die je nodig hebt om het fundament van je business goed neer te zetten.

Renate - ByNolten