Over mij

 

Jaimy Schenk

Hi, Ik ben Jaimy. Ik ben 31 jaar, getrouwd en mama van 2 prachtige dochters, met een passie voor alles rondom interieur, marketing en online ondernemen.

Mijn verhaal

Van nature ben ik adviseur, gevraagd èn ongevraagd.. Na 10 jaar als adviseur werkzaam te zijn geweest in Human Resources, was het de hoogste tijd voor verandering en startte ik mijn onderneming als interieurstyliste. Na een aantal maanden kwam ik er achter dat ik toch wel wat ‘ondernemers-skills’ miste om een goede business te runnen, daarom besloot ik om te gaan werken met een business coach.
Sinds de start van Touch Interieur vonden er regelmatig wijzigingen plaats in mijn aanbod, maar inmiddels doe ik 100% wat ik leuk vindt en waar ik heel goed in ben én run ik een succesvol bedrijf! Helemaal op mijn voorwaarden.

Wil je mijn hele verhaal horen? Ik vertel het je in aflevering 1 van Touch Interieur de podcast!


Mijn missie

Wanneer je start met jouw interieur onderneming komt er heel veel op je af.
Waar begin je? Wat is een sterk aanbod? Hoe kom je aan klanten? Strategie wat?!

Ik heb dit zelf ook zo ervaren, en ik kon heel moeilijk de juiste begeleiding vinden. Business coaches en vakopleidingen zat.. maar leren ondernemen binnen onze branche…

Het is dan ook mij missie om er voor jou te zijn! Ook als je al enige tijd ondernemer bent en echt toe bent aan die volgende stap.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Elke ondernemer loopt wel eens vast. Dát zijn de momenten dat ik jou vooruit ga helpen! Ik motiveer, inspireer en laat je in actie komen om echt die volgende stap te zetten (en niet alleen te bedenken en het vervolgens niet te doen…).
Met mijn ervaring als interieurstyliste, weet ik waar jij dagelijks tegenaan loopt en misschien wel mee struggled.

Ik coach direct en praktisch, we gaan ALL-IN of we gaan niet!

Samen behalen we jouw doelen en zetten we je business neer zoals je deze in gedachten had toen je startte met ondernemen. Bekijk hier hoe je kunt werken met mij.

Let’s get in Touch! Liefs, Jaimy

Business coach interieur

”Echt een hele fijne coach”

Jaimy is echt een hele fijne coach motiverend en geeft goede tips. Ze luistert goed naar je verhaal en geeft daar weer goede tips op.
Je ontvangt bij het Touch Professional Traject een mooi werkboek. Al met al hele fijne lieve meid met onwijs goede kennis van zaken!

Daisy

DR Interieur Design