Over mij

Ik ben Jaimy Schenk, marketing- en Business coach
voor interieurontwerpers en stylisten.

Ik ben 31 jaar, getrouwd en mama van 2 prachtige dochters, met een passie voor alles rondom interieur, marketing en online ondernemen.

Het is mijn grootste passie om jou te helpen om jouw droom business te creëren!

Over mij Jaimy Schenk

Mijn missie

Wanneer je start met jouw interieur onderneming komt er heel veel op je af.

Wat is een sterk aanbod? Hoe bepaal je tarieven? Hoe kom je aan klanten? Strategie wat?!

Ik heb dit zelf ook zo ervaren en ik kon heel moeilijk de juiste begeleiding vinden. Business coaches en vakopleidingen zat,
maar écht leren ondernemen binnen onze branche…

Het is dan ook mij missie om er voor jou te zijn! Ook als je al enige tijd ondernemer bent en echt klaar bent voor die volgende stap.

Hi, ik ben Jaimy

Van nature ben ik adviseur, gevraagd èn ongevraagd.. Na 10 jaar als adviseur werkzaam te zijn geweest in Human Resources, was het de hoogste tijd voor verandering en startte ik mijn onderneming als interieurstyliste. Na een aantal maanden kwam ik er achter dat ik toch wel wat ‘ondernemers-skills’ miste om een succesvolle business te runnen, daarom besloot ik om te gaan werken met mijn eerste coach.

Sinds de start van Touch Interieur vonden er regelmatig wijzigingen plaats in mijn aanbod, maar inmiddels doe ik 100% wat ik leuk vindt en waar ik heel goed in ben én run ik een succesvol bedrijf!
Helemaal op mijn voorwaarden.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Elke ondernemer loopt wel eens vast. Dát zijn de momenten dat ik jou vooruit ga helpen! Ik motiveer, inspireer en laat je in actie komen om echt die volgende stap te zetten (en niet alleen te bedenken en het vervolgens niet te doen…).
Met mijn ervaring als interieurstyliste, weet ik waar jij dagelijks mee bezig bent, waar jij tegenaan loopt en misschien wel mee struggled.

Ik coach direct en praktisch, we gaan ALL-IN of we gaan niet!

Samen behalen we jouw doelen en zetten we je business neer zoals je deze in gedachten had toen je startte met ondernemen. Lijkt dit je wat?
Bekijk hier hoe je kunt werken met mij.

Let’s get in Touch! Liefs, Jaimy

Over mij

”Echt een hele fijne coach”

Jaimy is echt een hele fijne coach motiverend en geeft goede tips. Ze luistert goed naar je verhaal en geeft daar weer goede tips op.
Je ontvangt bij het Touch Professional Traject een mooi werkboek. Al met al hele fijne lieve meid met onwijs goede kennis van zaken!

Daisy

DR Interieur Design

Wil je mijn hele verhaal horen? Ik vertel het je in aflevering 1 van Touch Interieur de podcast!

Touch Interieur de Podcast

Volg mij op Instagram