Over mij

Jaimy Schenk

Hi, Ik ben Jaimy. Ik ben 30 jaar, getrouwd en mama van 2 prachtige dochters, met een passie voor alles rondom interieur, marketing en online ondernemen.

Mijn verhaal

Van nature ben ik adviseur, gevraagd èn ongevraagd.. Na 10 jaar als adviseur werkzaam te zijn geweest in Human Resources, was het de hoogste tijd voor verandering en startte ik als interieurstyliste. Na een aantal maanden kwam ik er achter dat ik toch wel wat ‘ondernemers-skills’ miste om een goede business te runnen, daarom besloot ik om te gaan werken met een business coach.
Nu, geruime tijd verder, zijn er een aantal wijzigingen in mijn aanbod, maar doe ik 100% wat ik leuk vindt én run ik een succesvol bedrijf!

Wil je mijn hele verhaal horen? Ik vertel het je in aflevering 1 van mijn podcast!


Mijn missie

Wanneer je start met jouw interieur onderneming komt er heel veel op je af. Waar begin je? Wat is een sterk aanbod? Hoe kom je aan klanten? Strategie wat?!

Ik heb dit zelf ook zo ervaren, en ik kon heel moeilijk de juiste begeleiding vinden. Business coaches en vakopleidingen zat.. maar leren ondernemen binnen onze branche?

Het is dan ook mij missie om er voor jou te zijn! Ook als je al enige tijd ondernemer bent en echt toe bent aan die volgende stap.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Elke ondernemer loopt wel eens vast. Dát zijn de momenten dat ik jou vooruit ga helpen! Ik motiveer, inspireer en laat je in actie komen om echt die volgende stap te zetten (en niet alleen te bedenken en het vervolgens niet te doen…).
Met mijn ervaring als interieurstyliste, weet ik waar jij dagelijks tegenaan loopt en misschien wel mee struggled.

Ik coach direct en praktisch, we gaan ALL-IN of we gaan niet!

Samen behalen we jouw doelen en zetten we je business neer zoals je deze in gedachten had toen je startte met ondernemen.

Bekijk hier hoe je kunt werken met mij.

Let’s get in Touch!

Liefs, Jaimy

Business coach interieur

Review

Jaimy is absoluut iemand die je verder gaat helpen. Ze heeft mij al vele bruikbare adviezen gegeven. Met haar creativiteit en energie weet ze mij altijd weer te motiveren om toch bepaalde stappen te zetten. Haar Touch Professional Traject is helemaal gericht op interieurprofessionals. Dit traject pakt echt alle onderwerpen die je nodig hebt om het fundament van je business goed neer te zetten.

Renate - ByNolten