Losse coachingsessie

 

Jaimy Schenk

Ik loop vast in mijn interieur business!

Je hebt geen zin / tijd / geld om een traject van maanden aan te gaan met een business coach, maar je bent wel toe aan een uurtje sparren over de volgende stap in jouw interieur business? Dat kan!

In deze online 1:1 strategische sessie van 60 minuten gaan we samen brainstormen over jouw interieur business.
We bespreken waar jij behoefte aan hebt en je mag me alles vragen!
Jouw aanbod, je werkwijze, marketing- en sales strategieën of jouw social media kanalen.

Ik denk een uur lang met jou mee en geef je direct praktische tips om zelfstandig mee aan de slag te gaan!

We doorbereken blokkades!

Na deze call ben je (weer) helemaal gemotiveerd om verder te groeien met jouw business. Je gaat vol enthousiasme en een blaadje vol met heel veel praktische tips en ideeën, lekker verder met het bouwen aan jouw onderneming. Je mag deze call ook opnemen, zo kun je hem later nog eens terug kijken!

Is het voor jou ook de hoogste tijd om eens AAN je bedrijf te werken? Even in de spiegel te kijken en met een extra paar ogen jouw business door te nemen? Dan ben ik er voor jou! Spreek ik je snel?

Boek jouw 1:1 sessie via onderstaande knop!

Na aankoop ontvang je direct een mail met toegang tot mijn agenda om jouw sessie in te plannen.

Podcast Jaimy Schenk

‘Fijn om met een kundig iemand over je bedrijf te kunnen sparren.’

Een strategiesessie geboekt nadat ik Jaimy al een tijdje volgde op Instagram. Na wat podcast te hebben geluisterd besloten om ervoor te gaan. Ik kan zeggen dat ik super tevreden ben. Met deze sessie heeft Jaimy mij echt op weg geholpen naar de volgende stap. Fijn om met een kundig iemand over je bedrijf te kunnen sparren.

Hellen

De Crèateur

Strategiesessie

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze losse sessie?

Deze losse coachingsessie is er voor jou als je vastloopt in jouw interieur onderneming.  Je mist structuur, overzicht en een doel. Je wil gaan veranderen en je hebt behoefte aan een uur sparren om vervolgens zelf weer door te gaan met deze tips and tricks!

Ik heb al een traject bij jou gevolgd, is deze losse sessie dan nog iets voor mij?

Ja, absoluut! Je hebt een van mijn trajecten gevolgd,  maar dit betekent niet dat je voor altijd klaar bent..

Waarschijnlijk heb je dan de smaak te pakken, maar je staat er nu wel alleen voor.. Het kan super fijn zijn om mij zo nu en dan nog een los uurtje in te schakelen!

Kunnen we even overleggen of deze sessie bij mij past?

Ja, natuurlijk! Klik hier om gratis en vrijblijvend kennis te maken en te ontdekken of wij een match zijn

Just get in Touch!